Gratis VerzendingScherpe PrijzenDezelfde dag verzonden

Samsung s8 Screen Protector

  • Het 9H geharde glas is lichtelijk gebogen voor optimale dekking
  • Biedt optimale bescherming tegen krassen en barsten
  • Rondom is het glas voorzien van een zwarte afwerking
  • De aanrakingsgevoeligheid van uw touchscreen blijft onveranderd

 20.00  13.95


Beschrijving

Bent u een fan van Samsung telefoons en bent u in het bezit van de nieuwste Samsung S8, dan bent u daar ongetwijfeld erg trots en zuinig op. Hoe voorzichtig en verantwoordelijk u er ook mee omgaat, het kan altijd een keer voorkomen dat u uw telefoon laat vallen, u per ongeluk een scherp voorwerp bij uw telefoon stopt of u ergens tegenaan stoot. Het zou natuurlijk ontzettend zonde zijn als dit kleine moment van onoplettendheid schadelijke gevolgen heeft voor het scherm van uw Samsung S8. Om uw S8 te beschermen tegen dit soort voorvallen bieden wij u een sterke glazen screenprotector die volledig op maat gemaakt is voor uw Samsung S8. Met de S8 heeft Samsung zichtbare veranderingen toegepast ten opzichte van de voorganger, de S7. Er is met name veel aandacht geschonken aan het innoveren van het display. Het scherm is namelijk vergroot en verbeterd. Daarmee is het scherm schadegevoeliger dan ooit tevoren. Natuurlijk wilt u alle functies van uw Samsung S8 optimaal kunnen blijven gebruiken en kunt u uw smartphone uitrusten met een glazen screenprotector.    

Welke screenprotector heb ik nodig?

In het assortiment van 4DScreenprotectors.nl vindt u ijzersterke screenprotectors die compleet op maat zijn gemaakt voor de populairste Smartphones. Beschikt u over een Samsung S8, dan hebben wij de geschikte screenprotector voor uw telefoon. Let er echter wel op dat u de screenprotector selecteert die bedoeld is voor de Samsung S8 en niet voor de Samsung S8 Plus.

Heeft u nog andere screenprotectors nodig?

Heeft u familie, vrienden, collega’s of kennissen die in uw ogen ook wel een goede sterke screenprotector kunnen gebruiken, kijk dan hieronder voor welke modellen wij ook screenprotectors leveren:

Uw Samsung S8 screenprotector online bestellen

Bij 4DScreenprotectors.nl kunt u uw screenprotector snel en gemakkelijk online bestellen.

U selecteert de screenprotector die compatibel is met uw Samsung S8, voegt het product in uw winkelmandje en kunt vervolgens de bestelling plaatsen. Besteld u voor 15:00, dan heeft u uw Samsung screenprotector de volgende dag al in huis.

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten of over onze website? Dan kunt u contact met ons opnemen via onze klantenservice. Wij staan u graag te woord en helpen u verder. U kunt contact met ons opnemen door ons een e-mail te sturen op: [email protected] .

Extra informatie

Telefoonmerk

Beoordelingen (0)

There are no reviews yet.

Be the first to review “Samsung s8 Screen Protector”