Gratis VerzendingScherpe PrijzenDezelfde dag verzonden

Samsung s8 Plus Screen Protector

  • Het 9H geharde glas is lichtelijk gebogen voor optimale dekking
  • Biedt optimale bescherming tegen krassen en barsten
  • Rondom is het glas voorzien van een zwarte afwerking
  • De aanrakingsgevoeligheid van uw touchscreen blijft onveranderd

 20.00  13.95


Beschrijving

Bent u een trendsetter en gaat u altijd voor de nieuwste smartphone modellen, dan zou het zomaar zo kunnen zijn dat u beschikt over een Samsung S8 Plus. Wanneer u beschikt over een S8 Plus bent u daar ongetwijfeld erg trots en zuinig op, en wilt u natuurlijk niet dat het toestel beschadigd. Hoe voorzichtig en verantwoordelijk u er ook mee omgaat, het kan altijd een keer voorkomen dat u uw telefoon laat vallen, u per ongeluk een scherp voorwerp bij uw telefoon stopt of u ergens tegenaan stoot. Bij dit soort situaties kan uw telefoon helaas gemakkelijk schade oplopen. Om de kans op beschadigingen door val- of stootschade aanzienlijk te verkleinen bieden wij u sterke glazen screenprotectors die volledig op maat zijn gemaakt voor uw Samsung S8 Plus. De Samsung S8 Plus

De Samsung S8 Plus is de grotere broer van de Samsung S8, en waar de gewone S8 beschikt over een 5.8 inch scherm, beschikt de S8 Plus over een scherm van maar liefst 6.2 inch. Daarnaast zijn deze modellen uitgerust met een zogeheten ‘Infinity display’ waardoor het touchscreen zich uitstrekt tot bijna de gehele oppervlakte van de telefoon. Een weergaloos scherm waarvan je zeker wilt dat het heel blijft. Voor dit innovatieve en unieke scherm bieden wij van 4D screenprotectors de juiste screenprotector. Een screenprotector die ijzersterk is en compleet op de afmetingen van uw telefoon is gemaakt. U bent gegarandeerd van een goede bescherming van het scherm van uw Samsung S8 Plus.

Welke screenprotector heb ik nodig?

In het assortiment van 4D Screenprotectors vindt u ijzersterke screenprotectors die compleet op maat zijn gemaakt voor de populairste Smartphones. Beschikt u over een Samsung S8 Plus, dan hebben wij de geschikte screenprotector voor uw telefoon. Let er echter wel op dat u de screenprotector selecteert die bedoeld is voor de Samsung S8 Plus en niet voor de Samsung S8.

Heeft u nog andere screenprotectors nodig?

Heeft u familie, vrienden, collega’s of kennissen die in uw ogen ook wel een goede sterke screenprotector kunnen gebruiken, kijk dan hieronder voor welke modellen wij ook screenprotectors leveren:

Uw Samsung S8 Plus screenprotector online bestellen

Bij 4D Screenprotectors kunt u uw screenprotector snel en gemakkelijk online bestellen.

U selecteert de screenprotector die compatibel is met uw Samsung S8 Plus, voegt het product in uw winkelmandje en kunt vervolgens de bestelling plaatsen. Besteld u voor 15:00, dan heeft u uw Samsung screenprotector de volgende dag al in huis.

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten of over onze website? Dan kunt u contact met ons opnemen via onze klantenservice. Wij staan u graag te woord en helpen u verder. U kunt contact met ons opnemen door ons een e-mail te sturen op: [email protected] .

Extra informatie

Telefoonmerk

Beoordelingen (0)

There are no reviews yet.

Be the first to review “Samsung s8 Plus Screen Protector”