Gratis VerzendingScherpe PrijzenDezelfde dag verzonden

Beschrijving

Bent u een grote voorstander van Samsung telefoons en bent u in het bezit van de Samsung S7, dan bent u daar ongetwijfeld erg zuinig op. Hoe voorzichtig en verantwoordelijk u er ook mee omgaat, het kan altijd een keer voorkomen dat u uw telefoon laat vallen, u per ongeluk een scherp voorwerp bij uw telefoon stopt of u ergens tegenaan stoot. Het zou natuurlijk ontzettend zonde zijn als dit kleine moment van onoplettendheid schadelijke gevolgen heeft voor het scherm van uw Galaxy S7 Edge. Om uw S7 Edge te beschermen tegen dit soort voorvallen biedt 4D Screen Protectors u een sterke glazen screenprotector die volledig op maat gemaakt is voor uw Samsung S7 Edge.

 

De Samsung S7 Edge

Naast de Samsung S7 heeft Samsung ook de S7 Edge ontwikkeld. Wat de S7 Edge uniek maakt zijn de gebogen randen. Bij de Galaxy S6 Edge waren de randen voornamelijk bestemd voor het mooi uitziende uiterlijk. Maar de mogelijkheden zijn verbeterd bij de S7 Edge. Zo kun je makkelijker bij je meest gebruikte apps komen, kun je het gebruiken als kompas of lineaal en is hij in de nacht bedoeld als klok. Daarnaast is de S7 Edge een stuk groter dan de Galaxy S7, zo ook de batterij. De Galaxy S7 beschikt over een batterij met een 3000 mAh accu en de S7 edge over een accu met maar liefst 3600 mAh. Natuurlijk wilt u alle functies van uw Samsung S7 Edge optimaal kunnen blijven gebruiken en wilt u dat het toestel in perfecte staat blijft verkeren. Daarom kunt u uw smartphone uitrusten met een sterke glazen screenprotector.    

Welke screenprotector heb ik nodig?

In het assortiment van 4DScreenprotectors.nl vindt u ijzersterke screenprotectors die compleet op maat zijn gemaakt voor de populairste Smartphones. Beschikt u over een Samsung S7 Edge, dan hebben wij de geschikte screenprotector voor uw telefoon. Let er echter wel op dat u de screenprotector selecteert die bedoeld is voor de Samsung S7 Edge en niet voor de Samsung S7.

 

Heeft u nog andere screenprotectors nodig?

Heeft u familie, vrienden, collega’s of kennissen die in uw ogen ook wel een goede sterke screenprotector kunnen gebruiken? Of heeft u zelf nog een andere (zakelijke) telefoon. Kijk dan hieronder voor welke modellen wij ook screenprotectors leveren:

 

Uw Samsung S7 Edge screenprotector online bestellen

Bij 4DScreenprotectors.nl kunt u uw screenprotector snel en gemakkelijk online bestellen.

U selecteert de screenprotector die compatibel is met uw Samsung S7 Edge, voegt het product in uw winkelmandje en kunt vervolgens de bestelling plaatsen. Bestelt u voor 17:00, dan heeft u uw Samsung screenprotector in de meeste gevallen de volgende dag al in huis.

 

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten of over onze website? Dan kunt u contact met ons opnemen via onze klantenservice. Wij staan u graag te woord en helpen u verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen op 070 – 4492425 of ons een e-mail sturen op: [email protected]

 

Beoordelingen (0)

There are no reviews yet.

Be the first to review “Samsung S7 Edge Screen Protector”