Gratis VerzendingScherpe PrijzenDezelfde dag verzonden

LG

Is LG uw favoriete telefoonmerk en bent u opzoek naar een goede bescherming voor uw LG? Dan vindt u deze zeker op 4DScreenprotectors.nl! Wij bieden u stevige glazen screenprotectors van een hoge kwaliteit, volledig op maat gemaakt voor de populairste LG smartphones.

Waarom heeft mijn LG bescherming nodig?

Onze smartphones zijn uitgerust met erg veel slimme en handige technologie en daarnaast is er erg veel aandacht geschonken aan het uiterlijk ervan. Deze eigenschappen maken smartphones helaas ook schadegevoelig. Al ben je nog zo zuinig op je LG, het kan altijd een keer voorkomen dat hij uit je handen valt, je er een scherp voorwerp tegenaan houdt of je per ongeluk ergens tegenaan stoot. Het is dan zonde dat zo’n klein moment van onoplettendheid je dure smartphone heeft beschadigd. Na lichte beschadigingen werken de functies vaak nog wel, maar op barst of krassen in het scherm zit natuurlijk niemand te wachten. De sterke glazen screenprotectors van 4DScreenprotectors verkleinen de kans op kras- en stootschade aanzienlijk. Je scherm is goed beschermd tegen krassen en alle functies kun je nog net zo goed blijven gebruiken.

Voor deze LG telefoons bieden wij glazen screenprotectors

LG G5

Bent u op zoek naar screenprotectors voor telefoons van andere merken? Kijk hier voor welke telefoons wij nog meer glazen screenprotectors bieden.

Uw LG screenprotector online bestellen

Bij 4DScreenprotectors.nl kunt u uw screenprotector snel en gemakkelijk online bestellen.

U selecteert de screenprotector die compatibel is met uw LG, voegt het product in uw winkelmandje en kunt vervolgens de bestelling plaatsen. Bestelt u voor 17:00, dan heeft u uw LG screenprotector in de meeste gevallen de volgende dag al in huis.

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten of over onze website? Dan kunt u contact met ons opnemen via onze klantenservice. Wij staan u graag te woord en helpen u verder. U kunt ons een e-mail sturen op: [email protected]