Gratis VerzendingScherpe PrijzenDezelfde dag verzonden

Beschrijving

iPhone X screen protector

De iPhone X is,  één van de opvolgers van de iPhone 7 en biedt een scala aan opmerkelijke innovaties. Een bionische processor, gezichtsherkenning en een scherm over de gehele oppervlakte van het toestel zijn enkele kenmerken van de iPhone X. Bent u in het bezit van een iPhone X? Dan wilt u natuurlijk zorgvuldig met het toestel omgaan. Aangezien het scherm meer oppervlakte bestrijkt, is de kans op een kras of beschadiging groter. Wij raden u dan ook aan om het scherm van uw telefoon te beschermen met een glazen iPhone X screen protector. Om de kans op beschadigingen door val- of stootschade te verkleinen, bieden wij u sterke glazen screen protectors aan die volledig op maat zijn gemaakt voor uw telefoon.

De iPhone X

In september 2017 heeft Apple twee nieuwe smartphones aangekondigd, één hiervan is de iPhone X. De iPhone X is een smartphone met grootschalige innovatieve verschillen ten opzichte van de voorgaande iPhones. Intern is het toestel erg aan verandering onderhevig geweest, maar ook aan het design is veel aandacht besteed. De iPhone X heeft een scherm van 5.8 inch, en dit scherm neemt bijna de gehele voorkant van het toestel in beslag. Een en al scherm, dat is waar Apple naartoe wilde. Met dit scherm is er geen homeknop meer, en kun je het toestel nu ontgrendelen met behulp van gezichtsherkenning. Nu de afmetingen en de functionaliteit van het smartphonescherm continu toenemen, wordt het ook steeds belangrijker om zorgvuldig met het toestel om te gaan en de aantastbare onderdelen goed te beschermen. Het beschermen van het scherm, daar zijn wij in gespecialiseerd. Wij bieden u stevige glazen screenprotectors voor uw iPhone X waarmee u de kans op schade aanzienlijk verkleint.  

Welke screenprotector heb ik nodig?

In het assortiment van 4D Screenprotectors vindt u ijzersterke screenprotectors die compleet op maat zijn gemaakt voor de populairste Smartphones. Beschikt u over een iPhone X, dan hebben wij de geschikte screenprotector voor uw telefoon. Let er echter wel op dat u de screenprotector selecteert die bedoeld is voor de iPhone X en niet voor de andere modellen van Apple.

Heeft u nog andere screenprotectors nodig?

Heeft u familie, vrienden, collega’s of kennissen die ook wel bescherming voor hun iPhone kunnen gebruiken? Ook zij kunnen bij ons terecht, wij hebben namelijk ook screenprotectors voor de iPhone XRiPhone 8iPhone Xs, iPhone Xs max en veel meer.

 

Uw iPhone X screenprotector online bestellen

Bij 4D Screenprotectors kunt u uw screenprotector snel en gemakkelijk online bestellen.

U selecteert de screenprotector voor de iPhone X, voegt het product in uw winkelmandje en plaatst de bestelling. Besteld u voor 15:00, dan heeft u uw Apple screenprotector de volgende dag al in huis. Voor overige vragen over onze screen protectors kunt u contact met ons opnemen. Bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Beoordelingen (0)

There are no reviews yet.

Be the first to review “iPhone X Screen Protector”