Gratis VerzendingScherpe PrijzenDezelfde dag verzonden

Beschrijving

De iPhone X is, naast de iPhone 8, één van de opvolgers van de iPhone 7 en biedt een scala aan opmerkelijke innovaties. Een bionische processor, gezichtsherkenning en een scherm over de gehele oppervlakte van het toestel zijn slechts een greep uit de kenmerken van de iPhone X. Bent u ook fan van de Apple telefoons en staat de iPhone X op uw verlanglijstje, of misschien heeft u er al een tot uw beschikking, dan wilt u natuurlijk zorgvuldig met het toestel omgaan. Aangezien het scherm meer oppervlakte bestrijkt, is de kans op een kras of beschadiging vele malen groter. Wij raden u dan ook aan om het scherm van uw iPhone X te beschermen met een glazen screenprotector. In een moment van onoplettendheid kan het altijd een keer voorkomen dat u uw telefoon laat vallen of opbergt bij een scherp voorwerp. Om de kans op beschadigingen door val- of stootschade aanzienlijk te verkleinen bieden wij u sterke glazen screenprotectors die volledig op maat zijn gemaakt voor uw iPhone X.

De iPhone X

In september 2017 heeft Apple twee nieuwe smartphones aangekondigd, één hiervan is de iPhone X. De iPhone X is een smartphone met grootschalige innovatieve verschillen ten opzichte van de voorgaande iPhones. Intern is het toestel erg aan verandering onderhevig geweest, maar ook aan het design is veel aandacht besteed. De iPhone X heeft een scherm van 5.8 inch, en dit scherm neemt bijna de gehele voorkant van het toestel in beslag. Een en al scherm, dat is waar Apple naartoe wilde. Met dit scherm zijn fysieke knoppen aan de voorkant verdwenen, en kun je het toestel nu ontgrendelen met behulp van gezichtsherkenning. Nu de afmetingen en de functionaliteit van het smartphonescherm continu toenemen, wordt het ook steeds belangrijker om zorgvuldig met het toestel om te gaan en de aantastbare onderdelen goed te beschermen. Het beschermen van het scherm, daar zijn wij in gespecialiseerd. Wij bieden u stevige glazen screenprotectors voor uw iPhone X waarmee u de kans op schade aanzienlijk verkleint.  

Welke screenprotector heb ik nodig?

In het assortiment van 4D Screenprotectors vindt u ijzersterke screenprotectors die compleet op maat zijn gemaakt voor de populairste Smartphones. Beschikt u over een iPhone X, dan hebben wij de geschikte screenprotector voor uw telefoon. Let er echter wel op dat u de screenprotector selecteert die bedoeld is voor de iPhone X en niet voor de andere modellen van Apple.

Heeft u nog andere screenprotectors nodig?

Heeft u familie, vrienden, collega’s of kennissen die in uw ogen ook wel een goede sterke screenprotector kunnen gebruiken, kijk dan hieronder voor welke modellen wij ook screenprotectors leveren:

Uw iPhone X screenprotector online bestellen

Bij 4D Screenprotectors kunt u uw screenprotector snel en gemakkelijk online bestellen.

U selecteert de screenprotector die compatibel is met uw iPhone X, voegt het product in uw winkelmandje en kunt vervolgens de bestelling plaatsen. Besteld u voor 15:00, dan heeft u uw Apple screenprotector de volgende dag al in huis.

Beoordelingen (0)

There are no reviews yet.

Be the first to review “iPhone X Screen Protector”