Gratis VerzendingScherpe PrijzenDezelfde dag verzonden

Beschrijving

De iPhone 8 Plus is de opvolger van de iPhone 7 Plus en was meteen na de release al een hit. Bent u ook fan van de Apple telefoons en staat de iPhone 8 Plus op uw verlanglijstje, of misschien heeft u er al een tot uw beschikking, dan wilt u natuurlijk zorgvuldig met het toestel omgaan. Omdat ongeluk in een klein hoekje zit en kras of beschadiging al snel is aangebracht, raden wij u aan om het scherm van uw iPhone 8 Plus te beschermen met een glazen screenprotector. Het kan altijd een keer voorkomen dat u uw telefoon laat vallen, u per ongeluk een scherp voorwerp bij uw telefoon stopt of u ergens tegenaan stoot. Om de kans op beschadigingen door val- of stootschade aanzienlijk te verkleinen bieden wij u sterke glazen screenprotectors die volledig op maat zijn gemaakt voor uw iPhone 8 Plus.

 

De iPhone 8 Plus

In september 2017 heeft Apple twee nieuwe smartphones aangekondigd, één hiervan is de iPhone 8 Plus. Qua uiterlijk wijkt de nieuwe iPhone 8 Plus niet heel erg af van voorgaande iPhone Plus modellen. Een detail dat wel afwijkt aan het nieuwe design, is de achterkant van het toestel, deze is namelijk van hard glas gemaakt. De achterkant van het toestel is hiermee sterker geworden, en daarmee wilt u natuurlijk ook dat de voorkant minstens zo sterk is. Mede door het vele gebruik van het touchscreen en het verkeerd opbergen van de iPhone 8 Plus kan het scherm beschadigen. Om de kans op beschadigingen aanzienlijk te verkleinen hebben wij van 4D screenprotectors de juiste glazen screenprotector voor uw iPhone 8 Plus.  

 

Welke screenprotector heb ik nodig?

In het assortiment van 4D Screenprotectors vindt u ijzersterke screenprotectors die compleet op maat zijn gemaakt voor de populairste Smartphones. Beschikt u over een iPhone 8 Plus, dan hebben wij de geschikte screenprotector voor uw telefoon. Let er echter wel op dat u de screenprotector selecteert die bedoeld is voor de iPhone 8 Plus en niet voor de iPhone 8.

Heeft u nog andere screenprotectors nodig?

Heeft u familie, vrienden, collega’s of kennissen die in uw ogen ook wel een goede sterke screenprotector kunnen gebruiken, kijk dan hieronder voor welke modellen wij ook screenprotectors leveren:

 

Uw iPhone 8 Plus screenprotector online bestellen

Bij 4D Screenprotectors kunt u uw screenprotector snel en gemakkelijk online bestellen.

U selecteert de screenprotector die compatibel is met uw iPhone 8 Plus, voegt het product in uw winkelmandje en kunt vervolgens de bestelling plaatsen. Besteld u voor 17:00, dan heeft u uw Apple screenprotector de volgende dag al in huis.

 

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten of over onze website? Dan kunt u contact met ons opnemen via onze klantenservice. Wij staan u graag te woord en helpen u verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen op 070 – 4492425 of ons een e-mail sturen op: [email protected]

 

Beoordelingen (0)

There are no reviews yet.

Be the first to review “iPhone 8 Plus Screen Protector”