Gratis VerzendingScherpe PrijzenDezelfde dag verzonden

Beschrijving

iPhone 8 plus screen protector

De iPhone 8 Plus is de opvolger van de iPhone 7 Plus en was meteen na de release al een hit. Heeft u een iPhone 8 plus in uw bezit en wilt u daar optimale bescherming voor? Dan raden wij u aan om het scherm van uw iPhone 8 Plus te beschermen met een glazen screen protector. Het kan altijd een keer voorkomen dat u uw telefoon laat vallen, of u ergens tegenaan stoot. Om de kans op beschadigingen  aanzienlijk te verkleinen bieden wij u glazen screen protectors die volledig op maat zijn gemaakt voor uw telefoon.

 

De iPhone 8 Plus

In september 2017 heeft Apple twee nieuwe smartphones aangekondigd, één hiervan is de iPhone 8 Plus. Qua uiterlijk wijkt de nieuwe iPhone 8 Plus niet heel erg af van voorgaande iPhone Plus modellen. Een detail dat wel afwijkt aan het nieuwe design, is de achterkant van het toestel, deze is namelijk van hard glas gemaakt. De achterkant van het toestel is hiermee sterker geworden, en daarmee wilt u natuurlijk ook dat de voorkant minstens zo sterk is. Mede door het vele gebruik van het touchscreen en het verkeerd opbergen van de iPhone 8 Plus kan het scherm beschadigen. Om de kans op beschadigingen aanzienlijk te verkleinen hebben wij van 4D screenprotectors de juiste glazen screenprotector voor uw iPhone 8 Plus.  

 

Welke screenprotector heb ik nodig?

In het assortiment van 4D Screenprotectors vindt u ijzersterke screenprotectors die compleet op maat zijn gemaakt voor de populairste Smartphones. Beschikt u over een iPhone 8 Plus, dan hebben wij de geschikte screenprotector voor uw telefoon. Let er echter wel op dat u de screenprotector selecteert die bedoeld is voor de iPhone 8 Plus en niet voor de iPhone 8.

Heeft u nog andere screenprotectors nodig?

Heeft u familie, vrienden, collega’s of kennissen die ook wel bescherming voor hun iPhone kunnen gebruiken? Ook zij kunnen bij ons terecht, wij hebben namelijk ook screenprotectors voor de iPhone XiPhone 8iPhone Xs en veel meer.

 

Uw iPhone 8 Plus screenprotector online bestellen

Bij 4D Screenprotectors kunt u uw screenprotector snel en gemakkelijk online bestellen.

U selecteert een screen protector voor de iPhone 8 Plus, voegt het product in uw winkelmandje en kunt vervolgens de bestelling plaatsen. Besteld u voor 17:00, dan heeft u uw Apple screenprotector de volgende dag al in huis.

 

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten of over onze website? Dan kunt u contact met ons opnemen via onze klantenservice. Wij staan u graag te woord en helpen u verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen op 070 – 4492425 of ons een e-mail sturen op: [email protected]

 

Beoordelingen (0)

There are no reviews yet.

Be the first to review “iPhone 8 Plus Screen Protector”