Gratis VerzendingScherpe PrijzenDezelfde dag verzonden

Beschrijving

iPhone 7 Screen protector

De iPhone 7 is de opvolger van de iPhone 6.  Omdat een kras of beschadiging al snel is aangebracht, raden wij u aan om het scherm van uw telefoon te beschermen met een glazen iPhone 7 screen protector. Het kan altijd een keer voorkomen dat u uw telefoon laat vallen, u per ongeluk een scherp voorwerp bij uw telefoon stopt of u ergens tegenaan stoot. Om de kans op beschadigingen door val- of stootschade aanzienlijk te verkleinen bieden wij u sterke glazen screenprotectors die volledig op maat zijn gemaakt voor uw iPhone 7.

 

De iPhone 7

Eind 2016 is de iPhone 7 gelanceerd, de opvolger van de iPhone 6. Ondanks dat het ontwerp voor het grootste gedeelte lijkt op de iPhone 6, zijn er toch een aantal veranderingen. Zo beschikt deze nieuwe iPhone over vernieuwde stereo speakers en is de iPhone spatwaterdicht. Ook de homeknop is veranderd en is nu drukgevoelig. Mede door het vele gebruik van het touchscreen en het verkeerd opbergen van de iPhone 7 kan het scherm beschadigen. Om de kans op beschadigingen aanzienlijk te verkleinen hebben wij van 4D screenprotectors de juiste glazen screenprotector voor uw iPhone 7.  

 

Welke screenprotector heb ik nodig?

In het assortiment van 4D Screenprotectors vindt u ijzersterke screenprotectors die compleet op maat zijn gemaakt voor de populairste Smartphones. Beschikt u over een iPhone 7, dan hebben wij de geschikte screenprotector voor uw telefoon. Let er echter wel op dat u de screenprotector selecteert die bedoeld is voor de iPhone 7 en niet voor één van de andere modellen van de iPhone.

 

Heeft u nog andere screenprotectors nodig?

Heeft u familie, vrienden, collega’s of kennissen die ook wel bescherming voor hun iPhone kunnen gebruiken? Ook zij kunnen bij ons terecht, wij hebben namelijk ook screenprotectors voor de iPhone XiPhone 8iPhone Xs en veel meer.

Uw iPhone 7 screenprotector online bestellen

Bij 4D Screenprotectors kunt u uw screenprotector snel en gemakkelijk online bestellen.

U selecteert de screenprotector die compatibel is met uw iPhone 7, voegt het product in uw winkelmandje en kunt vervolgens de bestelling plaatsen. Besteld u voor 17:00, dan heeft u uw Apple screenprotector de volgende dag al in huis.

 

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten of over onze website? Dan kunt u contact met ons opnemen via onze klantenservice. Wij staan u graag te woord en helpen u verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen op 070 – 4492425 of ons een e-mail sturen op: [email protected] Bekijk ook eens onze Facebook pagina.

 

Beoordelingen (0)

There are no reviews yet.

Be the first to review “iPhone 7 Screen Protector”