Scherpe PrijzenDezelfde dag verzonden

Beschrijving

Bent u in het bezit van een Huawei P9, dan hebben wij bij 4DScreenprotectors de perfecte telefoonbescherming voor u! Glazen screenprotectors van hoogwaardige kwaliteit die het beeldscherm van uw Huawei P9 beschermen tegen druk-, kras- en stootschade. Erg gemakkelijk aan te brengen en tevens ook weer eenvoudig te verwijderen. Probeer het nu zelf!

Waarom heeft mijn Huawei P9 bescherming nodig?

Alle smartphones beschikken tegenwoordig over veel geavanceerde technologie. Veel handige opties die u natuurlijk goed wilt kunnen blijven gebruiken. Daarnaast is er ook veel aandacht geschonken aan het design van de toestellen. Een design dat er mooi uitziet en ook nog eens ‘lekker in de hand’ ligt. Met name omdat u uw Huawei P9 zo vaak in uw handen heeft is de kans op (kleine) beschadigingen erg groot. Al bent u nog zo zuinig op uw Huawei smartphone, het kan altijd een keer voorkomen dat het apparaat uit uw handen valt, u er een scherp voorwerp tegenaan houdt of u per ongeluk ergens tegenaan stoot. Het is dan zonde dat zo’n klein moment van onoplettendheid uw dure smartphone heeft beschadigd. Na lichte beschadigingen werken de functies vaak nog wel, maar op barsten of krassen in het scherm zit natuurlijk niemand te wachten. De sterke glazen screenprotectors van 4DScreenprotectors verkleinen de kans op kras- en stootschade aanzienlijk. Uw scherm is goed beschermd tegen krassen en alle functies kunt u nog net zo goed blijven gebruiken.

 

Uw Huawei P9 screenprotector online bestellen

Bij 4DScreenprotectors.nl kunt u uw screenprotector snel en gemakkelijk online bestellen.

U selecteert de screenprotector die compatibel is met uw Huawei P9, voegt het product in uw winkelmandje en kunt vervolgens de bestelling plaatsen. Bestelt u voor 17:00, dan heeft u uw Huawei screenprotector in de meeste gevallen de volgende dag al in huis.

 

Glazen screenprotectors voor iedereen

Heeft u familie, vrienden, collega’s of kennissen die ook wel een goede screenprotector kunnen gebruiken? Kijk dan vooral nog even rond voor welke telefoons wij nog meer glazen screenprotectors aanbieden.

 

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten of over onze website? Dan kunt u contact met ons opnemen via onze klantenservice. Wij staan u graag te woord en helpen u verder. U kunt telefonisch contact met ons opnemen op 070 – 4492425 of ons een e-mail sturen op: [email protected]

Beoordelingen (0)

There are no reviews yet.

Be the first to review “Huawei P9 Screen Protector”