Scherpe PrijzenDezelfde dag verzonden

Handleiding

Hoe plaats ik een screenprotector?

Glazen screenprotector voor de iPhone Xs

Bij het aanschaffen van een nieuwe telefoon ben je in het begin natuurlijk extra voorzichtig. Om krassen en barsten in jouw telefoon te voorkomen is het handig om een glazen screenprotector op het scherm te plaatsen.

Het plaatsen van een glazen screenprotector is in principe maar enkele minuten werk, maar vergt ook precisiewerk. Wanneer je de glazen screenprotector wilt gaan plaatsen moet het natuurlijk perfect aansluiten op je telefoon en er geen hinder aan overhouden. Daarom hebben wij een handleiding samengesteld voor het plaatsen van jouw 4D screenprotector. Met onderstaande plaatsingsinstructies kun jij gemakkelijk en snel jouw screenprotector op de juiste manier plaatsen.

Stap 1: Zorg dat de telefoon vrij is van accessoires zoals telefoonhoesjes en covers. 

Het hebben van een telefoonhoesje of een cover om jouw telefoon kan het plaatsen van de glazen screenprotector lastiger maken en ervoor zorgen dat de protector niet op de juiste manier geplaatst wordt.

 

Stap 2: Zorg ervoor dat het scherm van je telefoon schoon en geheel stofvrij is.

Het is belangrijk dat het hele scherm goed schoon is. Het meegeleverde microvezeldoekje is geschikt om je telefoonscherm te ontdoen van stof en vingerafdrukken. Wanneer je er zeker van bent dat het hele scherm goed schoon is, kunnen we overgaan tot het plaatsen van de screenprotector.

 

Stap 3: Leg de screenprotector op de juiste plek.

Plaats de screenprotector precies zoals je hem wilt hebben op het scherm. Let op, laat de folie om de plak laag nog even zitten, die verwijderen we later pas.

 

Stap 4: Bevestig twee plakbandjes aan de onderzijde van de screenprotector aan je telefoon.

Terwijl je protector op z’n plek ligt, bevestig je twee plakbandjes aan de onderzijde van je telefoon vast aan je screenprotector. Dit is om de screenprotector precies op z’n plek te houden.

 

Stap 5: Klap de screenprotector naar achteren en verwijder de folie van de plak laag.

Wanneer de plakbandjes goed zijn bevestigd klap je de screenprotector van je scherm af en leg je deze plat neer. Op dit moment kun je voorzichtig de folie van de plak laag afhalen. Zorg er wel voor dat de plakbandjes op z’n plek blijven zitten.

 

Stap 6: Klap de screenprotector terug en bevestig deze op het scherm van je telefoon.

Zodra de folie van de plak laag af is kun je de screenprotector terug klappen en op het display vastplakken. Doe dit rustig van onder naar boven.

 

Stap 7: Verwijder eventuele luchtbelletjes.

Wanneer de screenprotector op z’n plek ligt kun je met een bankpas eventuele luchtbellen verwijderen door ze naar de zijkant te schuiven. Plaats de bankpas op de zijkant op je scherm en duw lichtjes de luchtbellen naar de zijkant.