Gratis VerzendingScherpe PrijzenDezelfde dag verzonden

Handleiding: glazen screenprotector plaatsen

Als je net een nieuwe telefoon hebt gekregen, zoals de Samsung S9 of de iPhone Xs, dan ben je natuurlijk extra voorzichtig. Bescherm jouw nieuwe telefoon met een glazen screenprotector om krassen of barsten in jouw scherm te voorkomen. 

Een glazen screenprotector plaatsen op jouw nieuwe telefoon is in principe een paar minuten werk, maar vergt ook een beetje precisiewerk. Wanneer je de glazen screenprotector wilt gaan plaatsen wil je natuurlijk dat het perfect aansluit op je telefoon en er geen hinder aan overhoud.

Wij hebben een handleiding gemaakt voor het plaatsen van een glazen screenprotector. Met onderstaande plaatsingsinstructies kun jij heel gemakkelijk en snel jouw screenprotector op de juiste manier plaatsen.

Stap 1.

Zorg dat je geen hoesje of beschermcover meer om je telefoon hebt.

Het hebben van een telefoonhoesje of een cover om je telefoon kan het plaatsen van de glazen screenprotector bemoeilijken en ervoor zorgen dat de protector niet op de juiste manier geplaatst wordt.

Stap

1

Stap

2

Stap 2.

Zorg ervoor dat het scherm van je telefoon schoon en geheel stofvrij is.

Het is belangrijk dat je hele scherm goed schoon is. Het meegeleverde microvezeldoekje is is uitstekend geschikt om je telefoonscherm te ontdoen van stof en vette vingerafdrukken. Wanneer je er zeker van bent dat het hele display goed schoon is, kunnen we overgaan tot plaatsen.

Stap 3.

Leg de screenprotector op z’n plek

Plaats de screenprotector op je scherm precies zoals je hem wilt hebben. Let op, laat de folie om de plaklaag nog even zitten, die verwijderen we later pas.

Stap

3

Stap

4

Stap 4.

Bevestig twee plakbandjes aan de onderzijde van de screenprotector aan je telefoon.

Terwijl je protector op z’n plek ligt, bevestig je twee plakbandjes aan de onderzijde van je telefoon vast aan je screenprotector. Dit om de protector precies op z’n plek te houden.

Stap 5.

Klap de screenprotector naar achteren en verwijder de folie van de plaklaag

Wanneer de plakbandjes goed zijn bevestigd klap je de screenprotector van je scherm af en leg je deze plat neer. Op dit moment kun je voorzichtig de folie van de plaklaag afhalen. Zorg er wel voor dat de plakbandjes op z’n plek blijven zitten.

Stap

5

Stap

6

Stap 6.

Klap de screenprotector terug en bevestig deze op het display van je telefoon

Zodra de folie van de plaklaag af is kun je de screenprotector terugklappen en op het display vastplakken. Doe dit rustig van onder naar boven.

Stap 7.

Verwijder eventuele luchtbelletjes.

Wanneer de screenprotector op z’n plek ligt kun je met een bankpas eventuele luchtbellen verwijderen door ze naar de zijkant te schuiven. Plaats de bankpas met de zijkant op je scherm en duw licht de luchtbellen naar de zijkant.

Stap

7